De Chinese dokter Zhang Zhongjing gebruikte dumplings in het jaar 200 AD om ziekten te genezen. Vandaag de dag zijn dumplings onder vershillende namen bekend zoals Gyoza en Dimsum. Het gerecht heeft een symbolische betekenis en staat voor gezondheid en rijkdom. De vorm van de dumpling lijkt op oud Chinees geld. Duizenden jaren geleden werden dumplings geserveerd bij speciale gelegenheden en tijdens het Chinese Nieuwjaar. Tegenwoordig worden dumplings beschouwd als een alledaags gerecht dat, met een grote variëteit aan vullingen, op verschillende wijzen kan bereid worden.

MayRain

Mayrain werd in 2007 opgericht door Tan Weiguo en Zhang Shujuan in het adembenemende Siyang, in de provincie Jiangsu. Het is hun missie om mensen van over de hele wereld kennis te laten maken met de Chinese keuken en in het bijzonder met hun dumplings. Eén van hun bedrijven is gevestigd in België. Hier produceert  men, op geavanceerde productielijnen, dumplings die beantwoorden aan de door de EU opgelegde normen betreffende voedselveiligheid en hygiëne.

Mayrain hecht veel belang aan waarden zoals tolerantie, diversiteit. Gezondheid en gezin dragen ze hoog in het vaandel. Mayrain hoopt dat hun producten zullen bijdragen aan een warm, gelukkig, welvarend en dynamisch leven. Laat de dumplings jullie smaakpapillen prikkelen en harten verwarmen. Het is hun ultieme wens dat Mayrain (het geluksvoedsel) mensen geluk en vrede zal brengen.

Onze producten